Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Wandelconcert

juli 30 @ 16:00 17:30

Aanvang: 16:00 uur St. Janskerk
Deelname gratis, vrije gift na afloop

16.00 uur St. Janskerk, Nieuwstadskerksteeg
16.30 uur beiaard (vanaf het Wöhrmannhofje)
17.00 uur Walburgiskerk 

Joop van Goozen

Joop van Goozen is kerkmusicus, organist en dirigent van de St. Janskerk te Zutphen. Voorheen was hij organist in de gemeente Amstelveen begraafplaats Zorgvlied en Cantor-organist in de Remigiuskerk in Steenderen. Daarnaast is Joop oprichter en dirigent van onder andere het Kamerkoor Sola Re Sonare, dirigent van het Concertkoor NSF, Hilversum en dirigent van het Kamerkoor Zutphen.

Frans Haagen studeerde aan de Nederlandse Beiaardschool te Amersfoort bij Bernard Winsemius en Arie Abbenes en behaalde daar het diploma Uitvoerend Musicus. Naast Zutphen is hij stadsbeiaardier van Almelo, Doesburg, Kampen en Rijssen. Hij is werkzaam als hoofdvakdocent beiaard aan de Nederlandse Beiaardschool te Amersfoort, onderdeel van het Utrechtse Conservatorium. Als concerterend beiaardier is hij veelvuldig te beluisteren. en een veelzijdig musicus. Naast concerten in Nederland speelde hij de afgelopen jaren ook regelmatig op diverse festivals wereldwijd. Zo speelde hij in Duitsland, Polen, Noorwegen, België, Frankrijk, Spanje, Oostenrijk, Amerika en Zuid Korea.

Frans Haagen

De concerten van Stichting Henrick Baderorgel worden mogelijk gemaakt door donateurs, sponsoren, Fonds Podiumkunsten en de Gemeente Zutphen.

Programma