CORONA-MAATREGELEN

Na de aangekondigde versoepeling omtrent de corona-maatregelen van de overheid, zijn wij  op 6 juni gestart met ons eerste Marktconcert.

De aanvangstijd van de Marktconcerten op de zaterdag is dit jaar verschoven naar 16:00 uur. Een Marktconcert duurt ongeveer 3 kwartier. Bij de uitgang wordt een vrije gift gevraagd om de onkosten mee te dekken.

Naast de Marktconcerten zijn er bijzondere concerten op een aantal vrijdagavonden en zondagmiddagen. Voor deze concerten is het nodig om van tevoren via de website toegangskaarten te reserveren. 
Verdere informatie over de komende concerten vindt u in de Agenda.


STICHTING HENRICK BADERORGEL

De hoofddoelstelling van de Stichting Henrick Baderorgel is het beroemde Bader-orgel uit 1639/1643,  het Ahrend-orgel (1960) en het Hillebrand-orgel (1813) in optimale conditie te houden en deze belangrijke Zutphense klinkende monumenten onder de aandacht te brengen van een zo breed mogelijk publiek.
Het organiseren van een reeks concerten van kwalitatief hoog niveau en met afwisseling, zodat er voor veel mensen iets te beleven valt, is de belangrijkste activiteit van de Stichting. De Zutphense Walburgiskerk, met haar uitzonderlijk fraaie akoestiek, is een prachtig concertpodium voor orgelconcerten, koorconcerten, kamermuziek, etc. Zie voor de diversiteit de concertagenda. Een grote groep vrijwilligers maakt de uitvoering van de doelstellingen mogelijk.

Concerten

Alle concerten en evenementen voor het hele jaar vindt u in de agenda

Webwinkel

Cd’s met opnames uit de concertseries vanaf 2011, boeken en bladmuziek vindt u in de webwinkel

Steun


Wordt donateur of sponsor van de Stichting Henrick Baderorgel en geniet bijzondere voordelen.